שאלות ותשובות
איך זה עובד, כמה זה עולה ועוד
שאלות ותשובות
ממתי אתם קיימים?
חברת השף הבריא נוסדה בשנת 2009 על ידי שף ודיאטן שגיא שורץ
ראיתי בהצעה לתפריט דיאטטי לשבוע שאתם מדברים על 1200 קלוריות ביום. ואני תוהה מה הופך את זה לדיאטה אם זה הסך שמתאים לכולם?
תחילה, חשוב להדגיש - לא מומלץ לכולם לצרוך 1200 קקל! לקוחות רבים שלנו צורכים 1500 קקל ביום, 1800 ואף יותר. כאשר תמלאי את השאלון שלנו ללקוח חדש תיראי שיש התייחסות לנושא זה. השירות שלנו הוא בהתאמה אישית הן מבחינת הערך הקלורי והן מכל בחינה אחרת.
כבר שנים שאני כל יום צורכת 1200 קלוריות, אז מה חדש? למה שארד במשקל?
אחרי שנים של מחקר, פיתחנו שיטות בישול ומתכונים בעזרתם אנחנו מצליחים לספק ארוחות שהן גם משביעות, גם טעימות וגם בערך קלורי מאוד נמוך (כמעט שאינן מכילות שומן והן ללא כל תוספת סוכר או חומרים משמרים או מלאכותיים) והכמויות מדודות.
כך למעשה, את נהנית מארוחות צהרים וערב משביעות, טריות וטעימות ועדיין נותרו לך 550 קקל נוספים ביום כדי להגיע ליעד של 1200 קקל.
תוכלי ליהנות ממשהו מתוק בלי רגשות אשמה, לאכול ארוחת בוקר טובה ועדיין לרדת במשקל! זה הרעיון. וזה עובד :)
כמה זה עולה?
השירות שלנו הוא בהתאמה אישית - העלויות הן בהתאמה לצורך שלך. 2 ארוחות ביום, במסלול ירידה במשקל עולות 86 שח/יום, ארוחות במסלול בריאות/סוכרת/ארוחות למתאמנים/אחרי לידה ועוד - המחירים נעים בין 35-63 שח לארוחה, תלוי בהרכב.
בנוסף, אנו מציעים פתרונות לארוחות בוקר, נשנושים מתוקים, ארוחות ביניים ועוד - כל הפרטים בתפריט האישי אותו תקבלו לאחר מילוי השאלון למתעניין בשירות - http://bit.ly/chef-bari
כמה פעמים בשבוע מקבלים משלוח?
פעם בשבוע, בכל יום ראשון
איזה כשרות יש לכם?
כשרות רגילה של הרבנות הראשית
מה המינימום להזמנה?
300 שח
להיכן המשלוחים שלכם מגיעים?
אנחנו מכסים אזור די נרחב של מדינת ישראל. מבחינת האזור - מאשקלון ועד הקריות. עם זאת איננו מגיעים לכל הישובים בטווח זה. על מנת לוודא שאנחנו מגיעים ליישוב בו הנכם מתגוררים - אנא מלאו את השאלון למתעניין בשירות: http://bit.ly/chef-bari
מטבח מקצועי לשמירה על ערכים תזונתיים
חומרי גלם טבעיים וטריים
ארוחות שמשיגות תוצאות
מדע תזונתי פוגש מתכוני שף
שף-דיאטן שגיא שוורץ
מאחורי הסירים והמותג עומד שף-דיאטן שגיא שוורץ, שהקים את החברה לפני 10 שנים, בשנת 2009. לאחר ששימש שנים ארוכות כשף וייצר חווית טעם חד פעמיות במסעדות, שגיא ביקש לגעת באופן עמוק ומשמעותי יותר בתזונת האנשים, ולהציע ללקוחות דרך חיים בריאה יותר. את הדרך החדשה הוא החל בלימודי תזונה קלינית לתואר ראשון.
השילוב הייחודי של מיומנות שף עם הפן הקליני של התזונה והמזון, מאפשר לשגיא לייצר דו-שיח מקצועי עם דיאטניות ויועצות תזונתיות, ולשמש כשותף קולינרי-תזונתי במגוון פרויקטים.