המגזין של השף הבריא

פה אפשר לקרוא על כל מה שנוגע לתזונה וכל מה שבריא. לא לשכוח להירשם לניוזלטר שלנו בתחתית העמוד לקבלת מידע עדכני בנושא תזונה ודיאטה ישירות למייל.

קבב סלמון

מאת: שגיא שוורץ | פורסם ב: 14/05/2019
על פי עקרונות הדיאטה הים תיכונית מומלץ לצרוך דגים, לפחות פעמיים בשבוע. דג הסלמון מהווה מקור מצוין לחלבון ולאומגה 3. מאחר שבשר הסלמון עשיר בשומן, הוא מתאים מאוד להכנה כקבב. אם הכנתם את המנה, אל...
קרא עוד

אודות שירות ארוחות בהתאמה אישית

מאת: השף הבריא | פורסם ב: 04/05/2019
שירות ארוחות בהתאמה אישית הוא למעשה "טיפול תזונתי בתוך קופסא". מאוד נגיש ופשוט: האוכל בריא, מוקפד ודל שומן. המנות מאוזנות מבחינה תזונתית, מגיעות ארוזות בתוך מגשיות והכמויות שבהן מדודות.
קרא עוד

ויניגרט – רוטב לסלט

מאת: השף הבריא | פורסם ב: 04/05/2019
זהו, בעיני, מתכון חשוב במיוחד! יש לדאוג תמיד שיהיה בבית רוטב טעים לסלט. אם אין לכם זמן להכין – תקנו, אבל תמיד תדאגו שיהיה בבית. כשיש לכם במקרר רוטב טעים לסלט, הסיכוי שתאכלו סלט בארוחה...
קרא עוד

קטניות

מאת: השף הבריא | פורסם ב: 01/05/2019
על יתרונות הוספת קטניות (שעועית ועדשים לסוגיהם) לתזונה שלנו נכתבו כבר כל כך הרבה מילים, שאינני יודע מאין להתחיל בכלל. במאמר קצר זה אמנה רק מעט מהם, תוך שאני סומך עליכם, הקוראים/ות, שתחפשו מידע נוסף...
קרא עוד

רוסטביף

מאת: השף הבריא | פורסם ב: 27/04/2019
רוסטביף הוא נתח בשר בקר צלוי. מוגש חם או קר. ניתן להגישו כמנה עיקרית בארוחה חמה (פרוסות דקות או עבות), כמילוי לכריך חם או קר או כתוספת לסלט (פרוסות דקות). לפני שנתקדם לתהליך ההכנה, כמה...
קרא עוד

פסטה ברוטב עגבניות וזיתים

מאת: השף הבריא | פורסם ב: 27/04/2019
מצרכים חצי חבילה פסטה פנה (כ-250 גרם) מבושלת כוס רוטב עגבניות – השף הבריא 6 שיני שום קצוצות 15-20 זיתים שחורים צרור עלי בזיליקום (ריחן) רבע כפית פלפל שחור טחון אופן ההכנה במחבת גדולה, מביאים...
קרא עוד

עוגת שוקולד נטולת גלוטן

מאת: השף הבריא | פורסם ב: 27/04/2019
מצרכים  שעועית שחורה מבושלת במשקל 400-450 גרם (קופסת שימורים גדולה מסוננת או שעועית שחורה מושרית כ-10 שעות ומבושלת בסיר לחץ, כחצי שעה) 5 ביצים גדולות 1 כפית תמצית וניל חצי כפית מלח 100 גרם חמאה...
קרא עוד

תזונה טבעונית

מאת: השף הבריא | פורסם ב: 17/04/2019
התזונה הטבעונית הופכת פופולארית יותר ויותר בכל יום. אנשים רבים מאמצים את הדיאטה הטבעונית הן מסיבות אידיאולוגיות ומצפוניות והן מסיבות בריאותיות – רצון לשפר את מצבם הבריאותי. מחקרים מהשנים האחרונות מצביעים על מגוון יתרונות בריאותיים לנמנעים...
קרא עוד

בורגר סייטן (חלבון חיטה)

מאת: השף הבריא | פורסם ב: 13/04/2019
מצרכים כ-150 גרם סייטן (של טבע דלי, בטעם מסורתי, לדעתי הכי טעים) 1 כף רוטב סויה/תמרי מופחת נתרן 1 כפית מולאסה כהה (או סילאן, או דבש או כל תחליף אחר) 2 כפות קמח שיבולת שועל...
קרא עוד

רעיונות לארוחת בוקר בריאה

מאת: השף הבריא | פורסם ב: 13/04/2019
מחקרים רבים נעשו על חשיבותה ויתרונותיה של ארוחת הבוקר. ארוחת הבוקר מספקת אנרגיה לגוף ולמוח אחרי צום לילי ממושך, ומסייעת לשמור על עירנות במהלך היום. בנוסף, ארוחת הבוקר ממלאת תפקיד חשוב בשמירה על המשקל ובמהלך...
קרא עוד
קחו אותנו לשבוע ניסיון

קחו אותנו לשבוע ניסיון

לשאלון האיפיון שלנו





* מידע תזונתי מעניין, בלי ספאם, ובמינון נמוך!

Call Now Button