המגזין של השף הבריא

פה אפשר לקרוא על כל מה שנוגע לתזונה וכל מה שבריא. לא לשכוח להירשם לניוזלטר שלנו בתחתית העמוד לקבלת מידע עדכני בנושא תזונה ודיאטה ישירות למייל.

בטטה אפויה במילוי תבשיל שעועית שחורה

מאת: השף הבריא | פורסם ב: 18/05/2019
מצרכים (ל-4 מנות) 4 בטטות בינוניות 1 כוס שעועית שחורה 1 בצל בינוני קלוף וחתוך לקוביות 4 שיני שום קצוצות 1 גמבה חתוכה לקוביות 1 גזר קלוף וחתוך לקוביות 1 כף שמן קנולה 1 כף...
קרא עוד

קציצות עדשים ואורז

מאת: השף הבריא | פורסם ב: 18/05/2019
מצרכים 1 כוס עדשים (ירוקות, שחורות או כתומות) 1/2 כוס אורז (מומלץ – אורז מלא) 2 בצלים בינוניים קצוצים 4 שיני שום קצוצות 1 גמבה בינונית קצוצה (אפשר להחליף בכמות זהה של קישוא/גזר/בטטה מגורר בפומפיה)...
קרא עוד

קבב סלמון

מאת: שגיא שוורץ | פורסם ב: 14/05/2019
על פי עקרונות הדיאטה הים תיכונית מומלץ לצרוך דגים, לפחות פעמיים בשבוע. דג הסלמון מהווה מקור מצוין לחלבון ולאומגה 3. היות שבשר הסלמון עשיר בשומן, הוא מתאים מאוד להכנה כקבב. מצרכים 1 ק”ג סלמון ללא...
קרא עוד

אודות שירות ארוחות בהתאמה אישית

מאת: השף הבריא | פורסם ב: 04/05/2019
שירות ארוחות בהתאמה אישית הוא למעשה "טיפול תזונתי בתוך קופסא". מאוד נגיש ופשוט: האוכל בריא, מוקפד ודל שומן. המנות מאוזנות מבחינה תזונתית, מגיעות ארוזות בתוך מגשיות והכמויות שבהן מדודות.
קרא עוד

ויניגרט – רוטב לסלט

מאת: השף הבריא | פורסם ב: 04/05/2019
זהו, בעיני, מתכון חשוב במיוחד! יש לדאוג תמיד שיהיה בבית רוטב טעים לסלט. אם אין לכם זמן להכין – תקנו, אבל תמיד תדאגו שיהיה בבית. כשיש לכם במקרר רוטב טעים לסלט, הסיכוי שתאכלו סלט בארוחה...
קרא עוד

קטניות

מאת: השף הבריא | פורסם ב: 01/05/2019
על יתרונות הוספת קטניות (שעועית ועדשים לסוגיהם) לתזונה שלנו נכתבו כבר כל כך הרבה מילים, שאינני יודע מאין להתחיל בכלל. במאמר קצר זה אמנה רק מעט מהם, תוך שאני סומך עליכם, הקוראים/ות, שתחפשו מידע נוסף...
קרא עוד

רוסטביף

מאת: השף הבריא | פורסם ב: 27/04/2019
רוסטביף הוא נתח בשר בקר צלוי. מוגש חם או קר. ניתן להגישו כמנה עיקרית בארוחה חמה (פרוסות דקות או עבות), כמילוי לכריך חם או קר או כתוספת לסלט (פרוסות דקות). לפני שנתקדם לתהליך ההכנה, כמה...
קרא עוד

פסטה ברוטב עגבניות וזיתים

מאת: השף הבריא | פורסם ב: 27/04/2019
מצרכים חצי חבילה פסטה פנה (כ-250 גרם) מבושלת כוס רוטב עגבניות – השף הבריא 6 שיני שום קצוצות 15-20 זיתים שחורים צרור עלי בזיליקום (ריחן) רבע כפית פלפל שחור טחון אופן ההכנה במחבת גדולה, מביאים...
קרא עוד

עוגת שוקולד נטולת גלוטן

מאת: השף הבריא | פורסם ב: 27/04/2019
מצרכים  שעועית שחורה מבושלת במשקל 400-450 גרם (קופסת שימורים גדולה מסוננת או שעועית שחורה מושרית כ-10 שעות ומבושלת בסיר לחץ, כחצי שעה) 5 ביצים גדולות 1 כפית תמצית וניל חצי כפית מלח 100 גרם חמאה...
קרא עוד

תזונה טבעונית

מאת: השף הבריא | פורסם ב: 17/04/2019
התזונה הטבעונית הופכת פופולארית יותר ויותר בכל יום. אנשים רבים מאמצים את הדיאטה הטבעונית הן מסיבות אידיאולוגיות ומצפוניות והן מסיבות בריאותיות – רצון לשפר את מצבם הבריאותי. מחקרים מהשנים האחרונות מצביעים על מגוון יתרונות בריאותיים לנמנעים...
קרא עוד
שבוע ניסיון עם השף הבריא

שבוע ניסיון עם השף הבריא

לשאלון האיפיון שלנו





* מידע תזונתי מעניין, בלי ספאם, ובמינון נמוך!

Call Now Button