המגזין של השף הבריא

פה אפשר לקרוא על כל מה שנוגע לתזונה וכל מה שבריא. לא לשכוח להירשם לניוזלטר שלנו בתחתית העמוד לקבלת מידע עדכני בנושא תזונה ודיאטה ישירות למייל.

ארוחות מוכנות לדיאטה

מאת: השף הבריא | פורסם ב: 02/02/2019
ארוחות מוכנות לדיאטה – “אוכל דיאטטי הוא לא טעים” – כל מי שבדיאטה אומר את המשפט הזה. אנחנו טוענים שאפשר גם אחרת! למעשה, כדי שתצליחו לרדת במשקל ולשמור על התוצאות, אתם חייבים לחזור ליהנות מאוכל....
קרא עוד

צום לסירוגין

מאת: השף הבריא | פורסם ב: 29/04/2020
צום לסירוגין הינה דיאטה המבוססת על תזמון אכילה, שפותחה על מנת לנסות להאיץ את שריפת השומן בגוף. קיימות מספר גישות ליישום של צום לסירוגין – החל מדילוג על ארוחה אחת ביום ועד לאכילה יום כן –...
קרא עוד

דיאטה ים תיכונית

מאת: השף הבריא | פורסם ב: 21/04/2020
 דיאטה ים תיכונית דיאטה ים תיכונית – התזונה הים תיכונית נשענת על דפוסי אכילה נפוצים במדינות ים תיכוניות (איטליה, צרפת, יוון וספרד) בהן נמצאו תוחלת חיים ארוכה יותר ותחלואה נמוכה יותר, לעומת מדינות מערביות אחרות....
קרא עוד

הבעיה עם לחם – ממש לא מה שחשבתם!

מאת: שגיא שוורץ | פורסם ב: 20/01/2020
לחם הוא אחד המוצרים שאנשים בדרך כלל לא חושבים (או רוצים לשכוח) שיש בו חומר משמר.. תשימו לב! ותמיד תמיד תקראו את רשימת הרכיבים!
קרא עוד

דיאטה אחרי ניתוח

מאת: שגיא שוורץ | פורסם ב: 24/08/2019
תפריט אחרי ניתוח - לאחר הניתוח הצוות הרפואי בוודאי ידריך אותך לגבי מה אסור לאכול, מה מותר לאכול ומה מומלץ לאכול. במרבית המקרים, לאחר ניתוח, יש צורך לאכול ארוחות דלות בשומן, עשירות בוויטמינים ובחלבון איכותי.
קרא עוד

חומרים משמרים – רק מזיק או גם משמין?

מאת: שגיא שוורץ | פורסם ב: 20/08/2019
חומרים משמרים הינם מגוון חומרים המשמשים להאריך את חיי המדף של המוצרים ולמנוע הרעלות וקלקול מזון. מחקר חדש בנושא חומר משמר, בדק את ההשפעה של חשיפה ממושכת לחומר משמר על המשקל.
קרא עוד

הנחיות התזונה של משרד הבריאות

מאת: השף הבריא | פורסם ב: 20/05/2019
לאחרונה פרסם אגף התזונה במשרד הבריאות המלצות מעודכנות בנוגע לשמירה על תזונה נאותה ואורח חיים בריא, ובכך הצטרף לרשימה ארוכה של מדינות שעשו כך על מנת להיאבק בתופעת ההשמנה העולמית ולעודד אימוץ אורח חיים בריא.
קרא עוד

שניצל דל שומן – כשר לפסח

מאת: השף הבריא | פורסם ב: 18/05/2019
שניצל דל שומן
קרא עוד

שניצל דל שומן

מאת: השף הבריא | פורסם ב: 18/05/2019
בפעם הראשונה שהכנתי את המתכון הפשוט הזה הבנתי שבאמת אפשר להכין אוכל בריא וגם טעים! לא חייבים לבחור בין השניים. זו דוגמא מצוינת שנחשב ג'אנק פוד, שבזכות טריק פשוט הופך לבריא ובכלל לא משמין. למעשה יש שני הבדלים בלבד בין אופן ההכנה של שניצל מטוגן ואופן ההכנה במתכון זה.
קרא עוד

דגים על האש

מאת: השף הבריא | פורסם ב: 18/05/2019
 הכנתם פעם דגים על האש? כשישראלים מדברים על “על האש” – כמעט תמיד מדברים על צלייה של בשרים. כשחושבים על זה, זהו עניין ממש משונה: אנחנו גרים סמוך לים התיכון ובקושי אוכלים דגים! אגב, ההמלצה...
קרא עוד

פסטרמה הודו ביתית

מאת: השף הבריא | פורסם ב: 18/05/2019
פסטרמה הודו ביתית – חזה הודו הוא נתח עשיר בחלבון ודל מאוד בשומן. מתאים לשילוב בדיאטה לירידה במשקל (לאוכלי בשר כמובן), בתפריט למתאמנים, דיאטה לבניית מאסת שריר וכגיוון למנות בשריות אחרות כגון: חזה עוף, בקר....
קרא עוד
שבוע ניסיון עם השף הבריא

שבוע ניסיון עם השף הבריא

להזמנה





* מידע תזונתי מעניין, בלי ספאם, ובמינון נמוך!

Call Now Button