המגזין של השף הבריא

פה אפשר לקרוא על כל מה שנוגע לתזונה וכל מה שבריא. לא לשכוח להירשם לניוזלטר שלנו בתחתית העמוד לקבלת מידע עדכני בנושא תזונה ודיאטה ישירות למייל.

ארוחות מוכנות לדיאטה

מאת: השף הבריא | פורסם ב: 02/02/2019
“אוכל דיאטטי הוא לא טעים” – כל מי שבדיאטה אומר את המשפט הזה. אנחנו טוענים שאפשר גם אחרת! למעשה, כדי שתצליחו לרדת במשקל ולשמור על התוצאות, אתם חייבים לחזור ליהנות מאוכל. אוכל זו אחת ההנאות...
קרא עוד

הבעיה עם לחם – ממש לא מה שחשבתם!

מאת: שגיא שוורץ | פורסם ב: 20/01/2020
אני יודע שאתם עסוקים – לאף אחד אין זמן לקרוא היום מאמרים ומחקרים. אז אתמצת לכם: מחקר חדש (לקריאת המאמר לחצו כאן) שבוצע על אנשים (ולא רק על עכברים כפי שעושים בד”כ) מראה קשר ישיר...
קרא עוד

תפריט ותזונה אחרי ניתוח

מאת: שגיא שוורץ | פורסם ב: 24/08/2019
לאחר הניתוח הצוות הרפואי בוודאי ידריך אותך לגבי מה אסור לאכול, מה מותר לאכול ומה מומלץ לאכול. במרבית המקרים, לאחר ניתוח, יש צורך לאכול ארוחות דלות בשומן, עשירות בוויטמינים ובחלבון איכותי.
קרא עוד

חומרים משמרים – רק מזיק או גם משמין?

מאת: שגיא שוורץ | פורסם ב: 20/08/2019
חומרים משמרים הינם מגוון חומרים המשמשים להאריך את חיי המדף של המוצרים ולמנוע הרעלות וקלקול מזון. מחקר חדש בנושא חומר משמר, בדק את ההשפעה של חשיפה ממושכת לחומר משמר על המשקל.
קרא עוד

הנחיות התזונה החדשות של משרד הבריאות

מאת: השף הבריא | פורסם ב: 20/05/2019
חשיבות תזונה נאותה תזונה נאותה ידועה כמרכיב הכרחי בשמירה על בריאות הגוף ומניעת מחלות. מחקר שנעשה בשנת 2010 באוניברסיטת הרווארד, מפרט את החשיבות של אכילת מזון בריא, כפי שהוא מוגדר בפירמידת המזון, המכילה את שש...
קרא עוד

שניצל דל שומן – כשר לפסח

מאת: השף הבריא | פורסם ב: 18/05/2019
דוגמא מצוינת לאכול שבדרך כלל נחשב לג’אנק פוד, שבזכות 2 טריקים פשוטים הופך לבריא ובכלל לא משמין. בגרסה הרגילה אני מכין את השניצל עם פירורי לחם. כאן, בגרסה מיוחדת לפסח, את השניצל עוטף קמח מצה,...
קרא עוד

שניצל דל שומן

מאת: השף הבריא | פורסם ב: 18/05/2019
 בפעם הראשונה שהכנתי את המתכון הפשוט הזה הבנתי שבאמת אפשר להכין אוכל בריא וגם טעים! לא חייבים לבחור בין השניים. זו דוגמא מצוינת שנחשב ג’אנק פוד, שבזכות טריק פשוט הופך לבריא ובכלל לא משמין. למעשה...
קרא עוד

דגים על האש

מאת: השף הבריא | פורסם ב: 18/05/2019
 ​התייעצתי עם מספר חברים ולקוחות שלי, איזה מתכון כדאי לפרסם לכבוד החג. כמעט כולם ציינו שהם עושים “על האש” בחגים ושמתכון בריא, שאפשר להכין על הגריל, יהיה מצוין. רובם גם ציינו שמעולם לא ניסו להכין...
קרא עוד

פסטרמה ביתית

מאת: השף הבריא | פורסם ב: 18/05/2019
מצרכים 1 ק”ג נתח חזה הודו – נקבה, נקי ללא עור או חזה עוף כנ”ל לתערובת ההשרייה: (מומלץ מאוד, אך לא חובה אם אין זמן) 3 כוסות מים 2 כפות מלח 2 כפות סוכר 1...
קרא עוד

רוטב עגבניות

מאת: השף הבריא | פורסם ב: 18/05/2019
רוטב עגבניות זה משהו שאתם פשוט חייבים להחזיק תמיד במקרר אם הנכם מעוניינים לשמור על משקל תקין. בישול ברוטב זה מהווה תחליף לטיגון בשמן במקרים רבים – אפשר פשוט לחמם את הרוטב, ולהניח בתוכו כל...
קרא עוד

קציצות שעועית שחורה וקינואה

מאת: השף הבריא | פורסם ב: 18/05/2019
מצרכים 1 קופסא שעועית שחורה מבושלת מסוננת  2 כוסות קינואה מבושלת 2 כפות שמן לטיגון 1 בצל קצוץ 3-4 שיני שום קצוצות 1 גמבה קצוצה 1 צרור כוסברה טרייה קצוצה 1 כף נבט חיטה 2...
קרא עוד
שבוע ניסיון עם השף הבריא

שבוע ניסיון עם השף הבריא

להזמנה





* מידע תזונתי מעניין, בלי ספאם, ובמינון נמוך!

Call Now Button